Zagreb: radionica crno-bijele klasične fotografije

Fotosekcija filmskog laboratorija Klubvizija SC Zagreb, Savska cesta 25, poziva na uvodnu radionicu klasične crno-bijele fotografije, namijenjenu početnicima u svijetu fotografije, ali i onima koji žele obnoviti znanje. Termini održavanja su 28. i 29. siječnja te 11. i 12. veljače 2017. godine od 11 do 16 sati (dva vikenda zaredom).

Radionica upoznaje polaznike s osnovama analognog fotoaparata i procesom rada: od ideje (kompozicija, svjetlo) do realizacije fotografije (priprema kemije, razvijanje filma, povećavanje na fotopapir), a u završnoj fazi radionice, dotaknut ćemo se i posebnih fotografskih eksperimenata (fotogrami i solarizacija). Mentor je profesionalni fotograf Hrvoje Grgić.

Polaznici trebaju donijeti analogne fotoaparate i c/b 35 mm fotografski film, a svu ostalu opremu i materijal osigurava organizator.

Kotizacija: članovi Klubvizije SC – 120 kn, ostali – 170 kn.

Prijave na e-adresu: sc.klubvizija@gmail.com

U prijavi ukratko navedite zašto želite sudjelovati na radionici i vaše dosadašnje iskustvo u radu s fotografijom.

Klubvizija SC jedini je filmski laboratorij za rad s analognim filmom na području Hrvatske i regije koji redovito organizira razne edukativne programe – filmske radionice, projekcije, predavanja i ostale srodne aktivnosti.