ZAGREB – Izložbom fotografija otvara se galerija 4SOBE

U petak, 28. ožujka u 20 sati, u Ilici 113, kreativni laboratorij 4SOBE izložbom fotografija Maje Rašić i Ivana Kuharića otvara galeriju u kojoj mladi umjetnici i svi koji se tako osjećaju mogu izlagati svoje radove.
Umjetnički dvojac koji izložbom svojih fotografija probija led su Maja Rašić – mlada i talentirana (u slobodno vrijeme) fotografkinja i Ivan Kuharić – tajanstveni i samozatajni diplomirani fotograf koji svoja djela nakon duge pauze otkriva široj javnosti.Izložba će trajati dva tjedna i moći ćete ju pogledati svakim danom u popodnevnim satima za vrijeme radnog vremena 4SOBE ili ju ‘škicnuti’ kroz izloge.

O autorima:

Maja Rašić rođena je 1986. u Zagrebu. Magistrica je kroatologije i komunikologije u odnosima s javnošću. Istraživala je filmsku umjetnost na temu Status kultnoga filma te stripovsku industriju radom Posljednji vapaj strip junaka u Hrvata. Radi kao voditeljica kreativnog odjela. Sudjelovala je i izlagala na više skupnih izložbi. Ovo joj je prva samostalna. Obožava putovanja, šumu i ispričati loš vic.

Maja_Rasic-(3)

Naslov izložbe: Untitled
Predstavlja izbor fotografija nastalih u razdoblju od 2010. – 2014.
Bila lijepa ili ružna, životna je estetika u svemu, ne samo u konvencionalnoj ljepoti.

 

Ivan Kuharić rođen je 1978. godine u Zagrebu. Magistrirao je Filmsko i TV snimanje na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu.

d3
O izložbi: ‘Igre’
Jedno od djece je krokodil i stoji nasred ulice, ostala djeca uz rub i pitaju dijete krokodila: ‘Krokodile, krokodile, možemo li prijeći rijeku?’, krokodil odgovara: ‘Možete ako imate…’ i kaže neku boju. Ako dijete na odjeći ima tu boju može mirno prijeći rijeku (ulicu), ako ne, krokodil ga može loviti, ako ga ulovi to dijete je krokodil’.