Zagreb – izložba fotografija: Foto ekspresija

 

U srijedu, 17. srpnja u 20 sati u zgrebačkoj Foto galeriji KIC (Preradovićeva 5) otvara se izložba Foto ekspresija u organizaciji udruge Foto Fashion Art Hrvatska.

Predsjednica udruge FFA Hrvatska, Sandra Debanić najavila je kako su radionicom željeli potaknuti u polaznicima pozitivne promjene koje dolaze iznutra. “Svakodnevno bombardiranje lošim vijestima, gubitak radnih mjesta i kretanje u okruženju u kojem se stalno govori o recesiji, sve to utječe na naš način raspoloženja. S obzirom da svi u zadnje vrijeme govore o stanju depresije a ujedno i recesije, napraviti prvi korak prema pozitivnom razmišljanju velik je uspjeh”,  rekla je Sandra. Cilj izložbe Foto ekspresija je prikazati fotografije koje izražavaju kreativnu ekspresiju pozitivnih osjećaja. Na samoj radionici bilo je važno povezati kreativnost i pozitivno izražavanje. Za polaznike radionice dovoljna je bila dobra volja i bilo kakav foto aparat.

Kreativnu radionicu vodila je fotografkinja Martina Hohnjec a sudjelovali su: Lidija Jurinić, Ivana Šalinović, Stanislav Bravar, Martina Fijačko, Andrea Damjanić i Matija Tadić.

Dođite u KIC i pogledajte kako kroz fotografiju izraziti pozitivne emocije!

Izložba je otvorena do 8. rujna 2013.

Radno vrijeme Foto galerije KIC / Caffe bara KIC Klub:
Pon – ned: od 8 do 24 sata