Zagreb – izložba fotografija: “100 NAJBOLJIH NOVINSKIH FOTOGRAFIJA IZ 2012“ ZBORA FOTOREPORTERA HRVATSKE

Nakon proglašenja 100 najboljih novinskih fotografija za 2012. godinu koje se održalo koncem ožujka, u petak 12. travnja bit će predstavljena izložba svih fotografija u organizaciji Zbora fotoreportera Hrvatske. Izložba će se održati u prostorijama Klovićevih dvora, s početkom u 19 sati. Ulaz je slobodan.

Izložbu će otvoriti Milan Bandić, gradonačelnik Grada Zagreba te Igor Nobilo, predsjednik Zbora fotoreportera Hrvatske. Ovogodišnja izložba pod pokroviteljstvom je predsjednika RH, g. Ive Josipovića, te će u njegovo ime nazočiti Zrinka Vrabec Mojzeš, pročelnica za društvene djelatnosti u Uredu predsjednika. Goste će pozdraviti i Marina Viculin, ravnateljica Klovićevih dvora.
Ova izložba je prva u nizu putujućih izložba sto najboljih profesionalnih novinskih fotografija koja će posjetiti desetak gradova diljem Hrvatske. Ove godine također posjećuje Beč, Beograd i Bruxelles, gdje će biti dio proslave ulaska Hrvatske u EU. Na izložbi će biti prikazane i pobjedničke fotografije u kategorijama Događaj, Svakodnevni život, Reportaža, Priroda i okoliš, Kultura i umjetnost, Portret te Sport.

Sve fotografije po kategorijama možete pogledati na službenoj stranici Zbora fotoreportera hrvatske (www.fotoreporteri.hr) kao i na njihovoj Facebook stranici (www.facebook.com/ZborFotoreportera)