Zagreb – FLASHMOB NA TRGU!

ORGAN VIDA poziva sve fotografe, fotoentuzijaste i ostale ljubitelje fotografije i fotografske opreme da se naoružaju svojim aparatima i obavezno ponesu FLASH! U srijedu, 6. lipnja 2012. godine u 22:15 sati budite na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu i postanite dio velike ekipe FLASHMOBA!

Organ Vida međunarodni festival fotografije te poziva da budeš dio super kul akcije – FLASHMOB NA TRGU!

Okupljamo sve fotografe, fotoentuzijaste i ostale ljubitelje fotografije i fotografske opreme da se naoružaju svojim aparatima i obavezno ponesu FLASH!

U srijedu, 6.6. u 22:15 sati budite na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu i postanite dio velike ekipe FLASHMOBA koju ćemo i snimati te producirati zanimljiv video!

Što trebam raditi?

Stvar je vrlo jednostavna! Idemo se okupiti u što većem broju na Trgu bana Josipa Jelačića, točno u 22:15 sati u srijedu 6.6. Na dani znak svi vadimo fotiće i fotkamo trg i sve oko sebe – naravno s flashem!
Vrhunac flashmoba je kada cijeli trg titra bljeskovima kroz par minuta. Na dani znak svi stajemo i razilazimo se kao da se ništa nije ni dogodilo! (A naravno da idemo na cugu!)

Zašto FLASHMOB?

Ovom akcijom želimo prije svega slaviti fotografiju u našem gradu i zemlji, pokazati koliko fotografa Zagreb grad i Hrvatska ima i što mogu napraviti da pokažu svoju ljubav prema ovoj umjetnosti. Naravno, pozvani su svi građani lijepe naše da nam se pridruže u akciji! Što nas je više – to bolje! :)

Što s fotkama?

Fotke s FLASHMOBA možete nam poslati na ovaj mail (festival@organvida.com), a mi ćemo najbolje prikazati u sklopu 4.međunarodnog festivala fotografije te najsretnijeg sudionika s najluđom fotkom nagraditi s novim Sony Xperia mini mobilnim uređajem! Woohooo!

Napomena*

Molimo vas za diskreciju s obzirom na prirodu flashmob akcije koja podrazumijeva tajnovitost i efekt iznenađenja.

Napomena**

Molimo te da potvrdiš svoj dolazak na ovaj e-mail kako bismo znali s kojom brojkom potpore se nosimo! :)

VOLI TE ORGAN VIDA!