Zagreb – Atelier “Marko Vrdoljak”

Pozivamo vas na dva događanja u fotografskom Atelieru “Marko Vrdoljak”, Badalićeva 21, Zagreb: u četvrtak 10.10.2013. godine u 18 sati održat će se debata na temu “Novinarska vs. umjetnička fotografija”, a u petak 11.10.2013. godine predstavljanje knjige "Promišljati fotografski", autora Davora Žerjava.

Pozivamo vas na dva događanja u fotografskom Atelieru “Marko Vrdoljak”, Badalićeva 21, Zagreb: u četvrtak 10.10.2013. godine u 18 sati održat će se debata na temu “Novinarska vs. umjetnička fotografija”, a u petak 11.10.2013. godine predstavljanje knjige “Promišljati fotografski”, autora Davora Žerjava.
U četvrtak, 10.10. u 18h

Atelier “Marko Vrdoljak” predstavlja:

Debata “Novinaraska VS Umjetnička fotografija”. Ovog četvrtka možete prisustvovati debati u kojoj će sudjelovati istaknuti i nagrađivani fotografi Marko Vrdoljak – ovogodišnji dobitnik nagrade “Tošo Dabac” i Kristijan Tabet – dobitnik nagrade Hrvatska novinska fotografija. Nakon debate pozivamo Vas na druženje i razgovore o fotografiji, izložbama, projektima, događanjima…

U petak, 11.10. u 19h

Atelier “Marko Vrdoljak” predstavlja:

Knjiga “Promišljati fotografski”, autora Davora Žerjava. Iz edukativne biblioteke vrlo aktivnog i kreativnog fotokluba Čakovec stiže nam zanimljiv i studiozno predstavljen uvid u tajne fotografske umjetnosti. Knjiga kroz niz ilustracija i gotovo 200 fotografija, zajedno sa autorovim promišljanjem, uvodi čitaoca u svijet fotografije te kao takva predstavlja kvalitetnu bazu znanja za početnike, ali i naprednije ljubitelje ove umjetnosti. Knjigu će uz kratko predavanje predstaviti sam autor te vas sve pozivamo na još jedno fotografsko druženje.