Zagreb: 17. FOTOSAJAM

17. po redu Fotosajam održat će se u subotu, 21.10.2017. godine na starom mjestu, ali pod drugim imenom – City Plaza Centar (bivši Hypo centar) koji se nalazi na adresi Slavonska avenija 6 u Zagrebu.

Fotosajam je jedini sajam fotografske i video opreme u Hrvatskoj. Jednom godišnje imate mogućnost vidjeti i isprobati sve najnovije fotoaparate i dodatnu opremu poznatih i malo manje poznatih brendova, novitete i u drugim područjima fotografije i videa kao što su dronova, grafički tableti i slično, a s druge strane možete i prodavati, kupovati ili mijenjati stare fotoaparate, objektive i ostalu opremu.

Tijekom Fotosajma se u posebnoj prostoriji odvijaju i besplatna predavanja pa tako možete naučiti i neki novi trik poznatih fotografa.

Svim posjetiteljima osigurani su i specijalni sajamski popusti na kupnju tijekom sajma, ali i nakon njega zahvaljujući kuponima koji se nalaze u službenom Katalogu Fotosajma i koje možete iskoristiti i mjesec dana nakon sajma.

Sajam je za posjetitelje otvoren od 10 do 16 sati, a cijena ulaznice je samo 15 kuna!

U cijenu ulaznice je uključen i besplatan Katalog na 64 stranice, a jedan sretnik će osvojiti program Pixellu SmartAlbums u vrijednosti od 299,00 USD. Ali ni to nije sve! U Katalogu vas očekuje i mnogo zanimljivog sadržaja te još više popusta i zanimljivih iznenađenja.

Više…