Zadnje pripreme za Foto dane mladih, sve počinje u subotu!

Dvadeset najboljih mladih fotografa i modela u subotu idu na Veli Lošinj. Vrijeme je da počnu Foto dani mladih 2012.

Godina dana pripreme, prikupljenih preko stotinu prijava iz cijele zemlje i fotografije koje već sada ostavljaju bez teksta – ukratko tako izgledaju ovogodišnji Foto dani mladih. Od hrpe pristiglih prijava, naš stručni žiri izabrao je deset najboljih fotografa i deset najboljih modela. Svi oni, zajedno s mladim i entuzijastičnim karlovačkim organizatorima idu u subotu na Veli Lošinj. U tri dana natjecanja, očekuju ih seminari, fotografiranje, dodjela nagrada i naravno druženje. Sve je zamišljeno kao mjesto upoznavanja i stvaranja mladih do 19 godina. I zato je veličina u svemu ovom to što je glavni organizator Filip Trezner, srednjoškolac.

‘Nikad do sada nisam sudjelovala u nečem ovakvom. Jako se veselim Lošinju i ekipi koja me tamo čeka. Stvarno rijetka situacija gdje mogu pokazati što sve znam s fotićem.’ – rekla je jedna od natjecateljica koje su ušle u deset naboljih fotografa.

Što za naše poznate face znači fotografija, ispričali su nam između ostalog Iva Šulentić, Saša Lozar, Antonija Blaće i mnogi drugi: http://youtu.be/a_UQGB-k50M

Za Veli Lošinj je već sve spremno. Natjecatelje očekuje besplatno putovanje do Lošinja, besplatans mještaj, hrana, zabava i znanje koje će im kasnije itekako koristiti. Sve što se događa, odmah ide u TV eter. Zahvaljujući našim lokalnim partnerima, TV emisiju o Foto danima mladih moći ćete pratiti preko TV4R Karlovac, Z1 televizije, VOX tv-a, TV Plusa i Varaždinske televizije. (TV trailer: http://youtu.be/7x0QJvNwMHk).

Naravno da sve uvijek možete pronaći i na našem webu www.fotodanimladih.com.hr i facebook stranici.