Zadar – I. biennale hrvatske mlade fotografije

Zadovoljstvo nam je pozvati vas na otvorenje zajedničke izložbe pobjednica likovne manifestacije I. biennale hrvatske mlade fotografije, Barbare Šarić, Morene Čonka i Marine Ćorić, u organizaciji studenata Odjela za povijest umjetnosti Sveučilišta u Zadru i Galerije umjetnina Narodnog muzeja Zadar. Otvorenje će se održati u četvrtak 12. travnja 2012., u Kneževoj palači - Krletke, s početkom u 18 sati.

Zadovoljstvo nam je pozvati vas na otvorenje zajedničke izložbe pobjednica likovne manifestacije I. biennale hrvatske mlade fotografije, Barbare Šarić, Morene Čonka i Marine Ćorić, u organizaciji studenata Odjela za povijest umjetnosti Sveučilišta u Zadru i Galerije umjetnina Narodnog muzeja Zadar. Otvorenje će se održati u četvrtak 12. travnja 2012., u Kneževoj palači – Krletke, s početkom u 18 sati.

Nakon otvorenja održat će se aukcija izloženih radova, a čitav prihod bit će doniran zadarskom azilu za pse.

Izložba je otvorena do 29. travnja

Organizacijski odbor manifestacije: Marin Bagić, Marija Bunarđija, Sandra Dubravčević, Martina Đurković, Ivana Jakševac, Đurđina Lakošeljac, Mateja Moser, Anica Pintur, Marta Radman, Ivana Roso, Karla Slavica, Ljubica Srhoj-Čerina, Tena Stanić, Nevena Štokić, Ivan Vekić, Antonia Vodanović i Antonija Vojvoda.