Za nekoliko dana posjetite 12. Međunarodni fotosajam

Posjetite 12. Međunarodni fotosajam u subotu, 16.3.2013, od 10:00 -16:00 h u Zagrebu, Slavonska avenija 6, Hypo Centru dvorana Kornati, gdje vas očekuju prezentacije brojnih noviteta, posebne ponude i popusti koje su izlagači pripremili samo za ovaj događaj. Poslušajte aktualna stručna predavanja,  te sudjelujte u našem foto natječaju (http://www.fotosajam.com/12/natjecaj/ ) i možda baš Vi osvojite jednu od vrijednih nagrada.

Ulaznice možete kupiti već danas uz 50% popusta putem Crnog Jaja: http://www.crnojaje.hr/Deals/Details/1053
Od svojih početaka do današnjih dana međunarodni fotosajam je svake godine bilježio porast posjetioca i izlagača tako da je danas ta brojka veća od 1000 posjetioca i 40 izlagača iz svih krajeva Hrvatske, kao i iz drugih okolnih država, te čine ovaj sajam, najvećim sajmom ove vrste u ovom dijelu Europe.
Kroz godine fotosajam je postao nezaobilazno mjesto okupljanja zaljubljenika u fotografiju, kako profesionalaca tako i amatera, jer na jednom mjestu mogu isprobati, razmijeniti ili kupiti / prodati raznu fotografsku opremu i studijsku rasvjetu od onih starih modela koje više ne možete naći u redovnoj prodaji do najnovijih modela, tek izašlih na tržište.
Gosti predavači 12. Međunarodnog fotosajma su fotografi Davor Žerjav http://www.fotodavor.com/ ), koji će održati predavanje na temu ”Mali stolni kućni studio – niski budžet i samogradnja”, Marjan Radović (http://www.marjanradovic.com/ ) , koji će nas svojim predavanjem uputiti u tajne ”Podvodne fotografije”, te predstavnici EOS Akademije (http://www.canon.hr/akademija/ ) sa predavanjem ”Vaša EOS avantura započinje ovdje” gdje ćete imati prilike isprobati najnovije Canon EOS fotoaparate te doznati više o radu sa njima.
A za najmlađe fotografe pripremili smo iznenađenje u suradnji sa Canonom, fotokutak samo za njih.
Više informacija o samom sajmu, izlagačima i foto natječaju potražite na službenoj web stranici www.fotosajam.com ili na facebooku:http://www.facebook.com/fotosajam.
Za sve Vas, koji niste iz Zagreba, organizirali smo posebnu ponudu u suradnji sa Hrvatskim željeznicama, i to 40% jeftiniju povratnu kartu za taj dan!
Dodatne informacije mogu se pronaći internet portalima udruge: