Volontirajte na 5. foto danima mladih

Zanima te fotografija? Želiš se družiti s mladim iz cijele regije i biti dio organizacijskog tima Foto dana mladih? Prijavi se do 18. travnja 2015. godine i volontiraj na 5. Foto danima mladih u Karlovcu!

fdm-fotografija

5. Foto dani mladih, ove se godine održavaju od 7. do 12. svibnja u Karlovcu, a udruga „Izvan fokusa“ poziva sve zainteresirane, bez obzira na radno iskustvo, da postanu dio organizacijskog tima. Ako ste zainteresirani za volontiranje, ispunite online prijavnicu najkasnije do 18. travnja.

Vrijedni volonteri pomoći će u promociji, foto programu, glazbenom programu, tehnici, brizi o bendovima i sudionicima te u ostalim poslovima festivala. Sve volontere očekuje odlična zabava sa sudionicima iz cijele regije, druženje s bendovima, akreditacija kojom ostvaruju besplatno sudjelovanje u glazbenom programu (Kinoklub, Pavel, Dino Jelusić, SoulRadio…) te popust na festivalsku kavu u Papa’s baru.

Volonteri će ovisno o poziciji raditi na promociji, pripremi i organizaciji Foto dana mladih od 25. travnja do 15. svibnja 2015. godine. Sve o uvjetima, zaduženjima i dobrobiti volontiranja na 5. Foto danima mladih možete pronaći ovdje.
Za sva pitanja, slobodno nam se obratite na e-mail adresu: info@fotodanimladih.com.hr

Pridruži se mladom organizacijskom timu 5. Foto dana mladih!