Vinkovci – izložba fotografija Salona fotografije Vinkovci 2013.

Fotoklub Vinkovci sa zadovoljstvom najavljuje i poziva na otvorenje izložbe Salona fotografije Vinkovci 2013. Ovogodišnji Salon održava se pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture Republike Hrvatske, Županije Vukovarsko-srijemske, Grada Vinkovaca i Hrvatskog fotosaveza. Selektor Salona fotografije Vinkovci 2013. je snimatelj i fotograf Stanko Herceg. Otvorenje će biti u petak 19. travnja 2013. godine u 19 sati u Galeriji fotografije Meraja (Trg Sv. Ilije i Vinka, Vinkovci).

Fotoklub Vinkovci sa zadovoljstvom najavljuje i poziva na otvorenje izložbe Salona fotografije Vinkovci 2013. Ovogodišnji Salon održava se pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture Republike Hrvatske, Županije Vukovarsko-srijemske, Grada Vinkovaca i Hrvatskog fotosaveza. Selektor Salona fotografije Vinkovci 2013. je snimatelj i fotograf Stanko Herceg.
Otvorenje će biti u petak 19. travnja 2013. godine u 19 sati u Galeriji fotografije Meraja (Trg Sv. Ilije i Vinka, Vinkovci).

Otvorenju Salona fotografije Vinkovci 2013 prethoditi će otvorenje izložbe Vinkovački kontrasti. Riječ je o izložbi fotografija mladih autora nastali na radionici u organizaciji Hrvatskog fotosaveza i Fotokluba Vinkovci. Otvorenje izložbe će biti istoga dana, 19. travnja 2013. godine u 18 sati u Galeriji likovnih umjetnosti Slavko Kopač (Duga ulica 3, Vinkovci).