Udruga Omnibus organizira napredni tečaj fotografije

Fotografska udruga omnibus 31. listopada započinje sa tečajem napredne digitalne fotografije. Tečaj je namijenjen naprednijim fotografima, ali i onima koji to žele i postati.

Predavanja će obuhvatiti područja produkt i stock fotografije, snimanje reportaža te sportsku, akcijsku, modnu pa čak i podvodnu fotografiju.

Polaznici će se učiti i naprednom korištenju studijske rasvjete, a na teorijskom dijelu predavanja proučavati će se pravni aspekti fotografskog posla i koncepti i estetika u suvremenoj fotografiji, kao i razumijevanje color managementa.
Iz udruge Omnibus tečaj su shvatili vrlo ozbiljno i ambiciozno:“Svrha tečaja je usavršavanje u praksi ali i ozbiljniji pristup svim segmentima fotografije. Krajnji cilj je potaknuti kreativni izričaj polaznika tečaja, ali i nadopuniti znanja mnogim savjetima i trikovima naših predavača.”

Cijeli tečaj traje 6 tjedana, a podijeljen je na dvije cjeline. Ostale detalje oko prijave možete naći na web stranici www.omnibusww.com/novosti/napredni-tecaj-fotografije .