U Zagrebu se gradi najveći Lomo zid u Hrvatskoj

U Studentskom Centru u Zagrebu će se 3. studenog otvoriti dosad najveća Lomo izložba u Hrvatskoj, sa međunarodnim predznakom. Drugi po redu LomoWall u Hrvatskoj bit će postavljen u predvorju SC-a na zidu koji je i ujedno ulaz u menzu.

U Studentskom Centru u Zagrebu će se 3. studenog otvoriti dosad najveća Lomo izložba u Hrvatskoj, sa međunarodnim predznakom. Drugi po redu LomoWall u Hrvatskoj bit će postavljen u predvorju SC-a na zidu koji je i ujedno ulaz u menzu. Bit će sastavljen od čak 10 tisuća fotografija koje možete uploadati na:

http://www.lomography.com/magazine/competitions/2011/10/10/i-know-what-you-did-last-summer-lomowall-rumble

Kako i priliči Lomo festivalu, organizirana su i dva tuluma u dvorištu teatra &TD, projekcija dokumentarnog filma BBC-a “The Lomo Camera” i praktična Lomo radionica.
Raspored:
Četvrtak, 3.11. otvaranje izložbe
Petak, 4.11. radionica, projekcija, tulumi.

Tema ovo godišnjeg Lomo festivala je “I Know What You Did Last Summer” a prijave traju još samo do 22. studenog , stoga požurite i budite dio najvećeg Lomo zida ikad napravljenog u Hrvatskoj. I da, svi koji imaju viška vremena i žele pomoći u izgradnji zida, pozvani su 30.10.2011 oko podneva u predvorje SC-a u združenu akciju koja će trajati do početka izložbe.