U subotu okupljanje mladih fotografa na obali rijeke Korane!

U sklopu projekta Mreže mladih fotografa udruga Izvan fokusa u subotu organizira 31. svibnja 2014. godine „Foto roštilj“ koji će okupiti ponajbolje mlade fotografe, članove Mreže mladih fotografa, ali i sudionike Foto dana mladih u Karlovcu. „Foto roštilj“ započet će već u 11 sati na obali rijeke Korane, pored slapa sa strane ŠRC-a, a potrajati do kraja dana.

Sudionike (koji dolaze iz svih dijelova Hrvatske, od Labina preko Šibenika, Rijeke, Kutine, Zagreba pa sve do Varaždina) očekuje cjelodnevno fotkanje, izložbe na otvorenome, druženje, razmjena iskustva i dakako roštilj. Osim članova Mreže mladih fotografa pozvani su i svi drugi zainteresirani mladi fotografi da sudjeluju u ovom okupljanju i provedbu subotu razmjenjujući iskustva, učeći, fotografirajući i zabavljajući se. Ponesite fotiće, svoje fotke, dekice i vidimo se u subotu prijepodne 31. svibnja na obali rijeke Korane u Karlovcu.

Uz neformalno druženje i razmjenu iskustava na obali rijeke Korane naći će se i izložba fotografija mladih autora iz cijele Hrvatske koji su dosad osvajali nagrade na Foto danima mladih, a osim ovog događaja u Karlovcu će se do kraja godine održati i druge razne aktivnosti u sklopu Mreže mladih fotografa. Poput izložba, radionica i predavanja, a više o svemu možete saznati na www.fotodanimadih.com.hr

Foto roštilj podržali su i sponzorirali Pekara Monika i Mesnica Kušan.