U Gradskom muzeju Novalja otvorena 6. Izložba “Ćutin otok svoj…”

U Gradskom muzeju Novalja otvorena je, šesta po redu, izložba članova Foto kluba Pag pod nazivom “Ćutin otok svoj…”.

Vesna Denona, ravnateljica Gradskog muzeja Novalja rekla je nekoliko riječi o ovoj, već tradicionalnoj izložbi, a Elvis Šmit, predsjednik Foto kluba Pag upoznao je nazočne s radom kluba.
Izložbu je otvorio Ante Dabo, gradonačelnik Novalje koji je pohvalio autore izloženih fotografija i naglasio da je svake godine zamjetna sve veća kvaliteta fotografija ovog kluba koji okuplja tridesetak fotoamatera s cijelog otoka, ali i iz Zagreba, Rijeke i čak iz Austrije.

Na izložbi je postavljeno šezdeset fotografija dvadeset i jednog autora. To su :Helena Baričević, Mladen Brajša, Merima Buljanović, Ante Dabo, Teofil Dabo, Vesna Denona, Saša Domazet, Vesna Fabijanić, Hrvoje Magaš, Vesna Karavanić, Krešimir Kiš, Tvrtko Maras, Branimir Maričević, Aldo Meštrović, Jure Orlić, Rajko Peranić, Ibrahim Suljić, Elvis Šmit, Ivan Šupraha, Aleksandar Tomulić i Nataša Vučić Tomljanović.

Izložba je postavljena u sklopu bogatog programa obilježavanja Dana grada Novalje i bit će otvorena za razgledanje do 2. srpnja.

4 Cutin 2015

Cutin 2015

foto klub svi