Trigger Happy Camera Remote – iskoristite svoj smartphone

Na popularnoj platformi za promociju novih projekata Kickstarter u tijeku je i jedan foto-zanimljiv projekt, Trigger Happy Camera Remote. Trigger Happy je nova aplikacija koja vam omogućuje da svoj smartphone koristite kao daljinski upravljač.

 

Na popularnoj platformi za promociju novih projekata Kickstarter u tijeku je i jedan foto-zanimljiv projekt, Trigger Happy Camera Remote.

Trigger Happy je nova aplikacija koja vam omogućuje da svoj smartphone koristite kao daljinski upravljač.

Sastoji se od softvera i metar dugog kabela kojim se spajaju telefon (preko audio priključka) i fotoaparat. Osim što služi kao daljinski okidač kojim ćete spriječiti drhtave snimke, aplikacija posjeduje i  bulb opciju za duge ekspozicije, intervalno podešavanje za timelapse fotografije, HDR mod te bramping opciju koja automatski podešava ekspoziciju u nekom dužem vremenskom intervalu. Tu je također i automatski okidač za fotografiranje munja, audio okidač, opcija detekcije lica i dr.

U nastavku pogledajte kratki prezentacijski video.

http://kck.st/xbVmkm

Cijena ovog kompleta iznositi će 70 dolara, no projekt je još u prikupljanju novčanih sredstva na kickstarteru. Svoj primjerak unaprijed možete rezervirati s donacijom od 50 dolara na koju plaćate još samo dodatnih 15ak dolara za međunarodnu pošiljku.