Tri fotografska natječaja, 675 dolara.

Četrdeset i devet je dana ostalo do završetka natječaja (točnije, čak tri natječaja) u organizaciji Picture Complete fotografskog portala. Naime, pozivaju se fotografi stariji od 18 godina (i oni kojima je 18), da odaberu natječaj koji im najviše leži, te u njemu i sudjeluju. Ponuđena su čak tri što znači da su ponuđene i tri teme. Sve tri su pomalo klasične te ćete se morati potruditi i dati sve od sebe koju god odabrali. Prva od njih jest „Savšeni ljubimac“, a od vas se traži da fotografirate bilo koju životinju koja se može smatrati kućnim ljubimcem.

Tema drugog natječaja jest „Dom“. Dom može predstavljati mnogo toga, a na vama je da odlučite i zabilježite što predstavlja vama. Treći, i potencijalno najslađi natječaj, jest onaj na temu djetinstva. Pod pojmom „Djetinstva“ krije se sva sreća ovog svijeta, bezbrižnost, nevinost i magija koju smo možda ostavili iza nas, ali ona nas još uvijek slijedi i ne pušta.

U sva tri natječaja biti će izabrana tri pobjednika kojima će biti dodijeljene nagrade od 100 dolara za prvo mjesto, do 50 dolara za treće mjesto. Također, pobjednici svakog natječaja dobiti će svoju online galeriju.

Sudjelovanje će vas koštati svega 5 dolara, a kao što vidite, nagrade su odlične, te ste u mogućnosti osvojiti i mnogo više.

Sve dodatne informacije potražite na web stranicama PictureComplete portala.