Sveti Lovreč – izložba fotografija: Igor Blagonić – “Transkripti kovina”

Kao uvertira 2. extempore foto-natječaju 'PhotoCITY' u galeriji 'Placa' u Svetom Lovreču, otvorit će svoju samostanu izložbu cerovljanski zaljubljenik u fotografiju Igor Blagonić. Svečano otvaranje izložbe je u nedjelju, 29.04. 2012. godine u 20 sati u galeriji 'Placa' na lovrečkom trgu.

Kao uvertira 2. extempore foto-natječaju ‘PhotoCITY’ u galeriji ‘Placa’ u Svetom Lovreču, otvorit će svoju samostanu izložbu cerovljanski zaljubljenik u fotografiju Igor Blagonić.

Ovo je Blagonićeva druga samostalna izložba, a ovu otvara kao prošlogodišnji pobjednik fotografskog natječaja, obzirom da je na lanjskoj temi osvojio najviše simpatija stručnog ocjenjivačkog žirija na temu ‘grota Sv. Lovreča’.

 

Svečano otvaranje izložbe je u nedjelju, 29.04. 2012. godine u 20 sati u galeriji ‘Placa’ na lovrečkom trgu.

Ovogodišnji Ex-tempore nagradni foto natječaj ima zadanu temu ‘put – putovanje’ a prijave započinju istovremeno kad i sama izložba. Više o natječaju na : http://www.fotografija.hr/kaf-lovrec-2-fotografski-ex-tempore-nagradni-natjecaj-photo-city-2012/16312/ ili na http://kaf-lovrec.hr/media/7370/pravilnik.pdf