Sveta Nedelja – izložba najboljih fotografija fotomaratona FotOOko i FotOOkeco

Otvorenje izložbe najboljih fotografija FotOOka i FotOOkeca održat će se u utorak, 6. studenog 2018. godine, u 20 sati u prostoru Turističko-informativnog centra Sveta Nedelja, Marijana Stilinovića 1, Sveta Nedelja.

Na izložbi će biti proglašene i nagrađene tri najbolje fotografija iz svake kategorije. Ovogodišnje teme su bile; Ekipa, Tajanstveno, Ipak se kreće, Foto oko i Najbolja fotografija fotografirana mobitelom. Najbolje fotografije odabrali su fotografi koji su i predavali na ovogodišnjem FotOOku osim najbolje fotografije fotografirane mobitel, pobjednik je onaj koji je skupio najviše lajkova na instagramu.

FotOOko se ove godine održalo po sedmi puta! U dvorcu Erdody okupilo se 300-tinjak fotografa, zaljubljenika u fotografiju, amatera i profesionalaca svih dobnih skupina iz različitih dijelova Hrvatske. Sve ih je dočekao niz zanimljivosti, susret sa stunt riderima, nekoliko edukativnih predavanja, foto izložbe, radionice s radnim zadacima, foto natječaj, Fotookeco za najmlađe, bogata ponuda foto opreme i na kraju susret sa streličarima. Cilj FotOOka je promocija fotografije, ali i prirodnih i kulturnih ljepota Hrvatske! Ovogodišnje FotOOko održano je u dvorcu Erdody, spomeniku kulture 1. kategorije čija je gradnja počela 1576. godine.

FotOOko se održalo pod pokroviteljstvom Zagrebačke županije, Grada Svete Nedelje, Turističke zajednice Zagrebačke županije iTurističke zajednice Grada Svete Nedelje.

Ovogodišnje FotOOko održalo se pod motom tajanstveno! Slijedom toga i fotografije koje vas očekuju su takve