Sveta Nedelja – izložba fotografija: Kadar mog svijeta

Otvorenje izložbe fotografija “Kadar mog svijeta” održat će se u nedjelju 4.ožujka 2018. godine u 18:00 sati u prostoru Turističko – informativnog centra Sveta Nedelja, Marijana Stilinovića 1, Sveta Nedelja.

Na izložbi će biti izloženo 30 fotografija kojie su snimila djeca i mladi od 7 do 17 godina. Tema je slobodna, a klinci su ponovno pokazali koliki su genijalci.

Izložbom “Kadar mog svijeta” završava projekt “I ja volim fotografirati”. Projekt je namijenjen ženama, djeci i mladima s ciljem razvijanja fotografskih vještina, edukacije u korištenju specifične fotografske opreme, upoznavanja raznih fotografskih tehnika, razvitak i promidžba fotografije kao umjetničke discipline te fotografske kulture. U sklopu projekta održan je tečaj osnova fotografije za djecu, tematske radionice za žene, izložba portretnih fotografija Klikovki i završava izložbom djece i mladih.

Želja nam je kod djece i mladih razviti ljubavi prema fotografiji, pružiti mogućnosti drugačijeg provođenja slobodnog vremena, izražavanja i umjetničkog stvaranja, da shvate kako fotografija nije samo „klikanje“ pametnim telefonima već da se kroz fotografiju mogu izraziti, da fotografija može biti ono nešto u čemu će se profilirati.