Stari Grad/Hvar: Od 3D do 2D/fotografska radionica s Bojanom Breceljem

POZIV ZA PRIJAVE

Muzej Staroga Grada, Proja.org/MED Land i Bojan Brecelj sa zadovoljstvom objavljuju poziv za prijave za trodnevnu fotografsku radionicu i pješačenje po starim otočnim putovima. Sa sjedištem u Muzeju Staroga Grada na otoku Hvaru, radionica će od 28. do 31. ožujka 2018. okupiti do dvanaest zainteresiranih sudionika koji će imati priliku doživjeti pješačke ture (s vodstvom ili samostalno) po starim putovima oko Starogradskog polja, kao i pojedinačni rad na fotografiji. Radionica tematizira kako se naša 3D percepcija pretvara u 2D polje fotografije i otvorena je svima koji su zainteresirani za napredovanje u fotografiji. Rad na fotografiji biti će prilagođen svakom sudioniku, kao i tempo rada, koji će uglavnom biti koncipiran u obliku dijaloga s mentorom.

Radionicu će voditi Bojan Brecelj, priznati profesionalni fotograf, umjetnik i novinar koji plovi Mediteranom od djetinjstva. Njegovo iskustvo dolazi od sudjelovanja u brojnim novinarskim i umjetničkim projektima i timovima, kao i iz vlastitih projekata. Radio je na različitim područjima vizualne komunikacije – grafički dizajn, scenografija, multi-vision projekti, video produkcija i konceptualni rad, ali većinom se bavi dokumentarnom i eksperimentalnom fotografijom. Trenutačno je zaokupljen projektom MED Land koji istražuje identitet i karizmu mediteranskih otoka, predstavlja njihove potencijale, obrasce opstanka, kreativnost i društvenu toleranciju.

Cijena za svakog sudionika (radionica i ture) iznosi €175. Prilikom prijave plaća se nepovratna naknada koja iznosi €25 i koja se mora uplatiti unaprijed, nakon registracije.

Rok za prijavu je 12. ožujka 2018.

Prijave se šalju e-poštom na bojanbrecelj5@gmail.com i andrea@msg.hr s naslovom “Prijava: 3D-2D foto radionica”.

Detaljne informacije o radionici, kako se prijaviti, cijenama, smještaju i dr. nalaze se u privitku i na web stranicama Muzeja Staroga Grada.

Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte na gore navedenim adresama!