Split – izložba fotografija: Kate Ševo – Plutanje

U srijedu 25. veljače 2015. u 19h, u Galeriji Fotokluba Split, Marmontova 5, biti će otvorena prva samostalna izložba fotografija mlade trogirske fotografkinje Kate Ševo pod nazivom Plutanje.

 

Izložba će biti otvorena do 7. ožujka 2015.

 

 

O autorici:

Kate Ševo rođ. 8.2.1994. u Splitu, do upisa na fakultet živila u Trogiru, bavi se fotografijom još od osnovne škole, uvijek kao hobi. Potpuno je samouka, a već otpočetka se kretala prema stilu art i fashion fotografije. Nastoji zabilježiti različite atmosfere, pomalo nadrealne, s kojima želi gledatelju pokrenuti maštu. Veliki dio njenih radova može se okarakterizirati i kao modna fotografija. Dosad je sudjelovala na 5 skupnih izložbi, a izložba Plutanje joj je prva samostalna izložba. Trenutno studira na Pomorskom fakultetu u Splitu.

Izložba Plutanje nešto je drugačiji spoj radova iz različitih razdoblja. Sastoji se od 14 digitalnih i jedne analogne fotografije, gdje poseban dio zauzima mini-serija konjskih glava. Ljudi koji su bez lika se nalaze između tonjenja i hodanja po vodi, a ne plivaju već plutaju.
http://facebook.com/KateSevoPhotography.