Split – 7. splitska tiramola

Po sedmi put raspisujemo natječaj za "splitsku.tiramolu" izložbu fotografija mladih neafirmiranih autora! Kada smo 2006. godine na inicijativu s foruma na split.com.hr-u organizirali prvu izložbu, nismo bili ni svjesni da smo dobili događaj kojem će se radovati toliki broj ljudi. A njih je prošle godine bilo rekordnih 118, koliko ih se prijavilo za izložbu, te nekoliko tisuća Splićana koji su izložbu sa zanimanjem razgledali...

Po sedmi put raspisujemo natječaj za “splitsku.tiramolu” izložbu fotografija mladih neafirmiranih autora! Kada smo 2006. godine na inicijativu s foruma na split.com.hr-u organizirali prvu izložbu, nismo bili ni svjesni da smo dobili događaj kojem će se radovati toliki broj ljudi. A njih je prošle godine bilo rekordnih 118, koliko ih se prijavilo za izložbu, te nekoliko tisuća Splićana koji su izložbu sa zanimanjem razgledali.

I ove godine smo u renomiranom prostoru galerije Fotokluba Split u Marmontovoj ulici, a termin otvorenja je 20. prosinca. Dakle nekoliko dana prije Božića, idealan termin za druženje i prebiranje po uspomenama iz godine koja će biti gotovo iza nas.

Stoga zavirite u svoje foldere i memorijske kartice i do 9. prosinca pošaljite nam svoje fotografije, pa makar imali i samo jedan moment zabilježen fotoaparatom, a za kojeg vjerujete da je nešto vrijedno pokazivanja javnosti. A bilo je tu svega, od “apokalipse” koju je prouzrokovao snijeg u veljači, do fjere Svetoga Duje, nove turbulentne sezone Hajduka, dugog vrućeg ljeta…

Prije slanja provjerite pravila “splitske.tiramole”:
– prijavljene fotografije snimljene su u Splitu
– možeš poslati najviše pet fotografija (u visokoj rezoluciji, poželjno 3000px po dužoj stranici)
– mlad/a si, znači 30. rođendan slaviš najkasnije 31.12.2012. godine
– pošalji nam svoje podatke (ime i prezime, godinu rođenja, broj mobitela, naziv svake od fotografija)
– sve to primamo na tiramola@split.com.hr do 9.12. 2012.

PS. Svaki autor osobno odgovara za prikazani motiv i suglasan je da njegovi radovi bez naknade mogu biti objavljivani u katalogu, na web stranicima, društvenim mrežama, te ostalim medijima i publikacijama u svrhu promocije “splitske.tiramole”, ali neće od strane organizatora (Udruge za promociju kulture mladih “Splitski portal”) biti korišteni u komercijalne svrhe.