Sisak – izložba nagrađenih fotografija članova Foto kluba Siscia obscura

Pozivamo Vas na svečano otvorenje izložbe nagrađenih fotografija članova Foto kluba Siscia obscura u utorak 10. prosinca 2013. godine u 20 sati u Foto galeriji Siscia obscura u Sisku.
Foto klub Siscia obscura koji djeluje već gotovo 15 godina ima oko 50 članova. Dobar dio njih sudjeluje na raznim fotografskim natječajima, kako domaćim tako i međunarodnim. Štoviše, neki od njih bi mogli imati samostalne izložbe nagrađenih fotografija. Samo ove godine članovi su sudjelovali na preko 50 natječaja i iz tog razloga smo se odlučili pohvaliti njihovim uspjesima i obilježiti kraj ove godine na najljepši mogući način.
Izložba će prikazati samo neke od tih fotografija. Od fotografija prvaka Hrvatske u podvodnoj fotografiji Dalibora Andresa preko fotografija koje su uvrštene u izložbe sada već prestižnog Zagreb salona i salona fotografije Vinkovci do raznih fotomaratona i svih ostalih natječaja bogate tematike.
S ponosom Vas pozivamo na posljednju ovogodišnju izložbu i ugodno druženje sa našim fotografima. Nadamo se da će sljedeće godine popis uspjeha biti dulji, a time i odabir za ovakvu izložbu još teži.