SAD i Fotoklub Zagreb te pozivaju na zajednički foto natječaj

Fotoklub Zagreb u suranji s Veleposlanstvom Sjedinjenih Američkih Država, poziva sve zainteresirane učenike i studente da sudjeluju u fotografskom natječaju „Lica raznolikosti“ („Faces of Diversity“). Nakon odabira najboljih, biti će organizirana izložba, a sve to s ciljem povećanja svijesti o problemima raznolikosti među ljudima. Bilo da se radilo o spolnoj, vjerskoj, jezičnoj ili dobnoj raznolikosti – svi smo mi ljudi i svi smo zaslužili da se prema nama odnosi isto. Vaš je zadatak putem ovog natječaja i izložbe potaknuti ljude da razmisle, te pokušaju svoje negativne osjećaje prema različitima od sebe pretvoriti u pozitivne. Zadnji dan za prijave jest 2. veljače ove godine, a sudjelovati mogu svi hrvatski učenici i studenti. Fotografije se šalju na mail Veleposlanstva (irczagreb@state.gov) s naznakom „Faces of Diversity Exhibit“. Pojedinac može poslati najviše tri fotografije, a u e-mail poruci moraju biti navedeni ime, prezime, dob, škola/fakultet i broj telefona.

Fotografije konkurenata možete vidjeti na Facebook stranici Veleposlanstva SAD-a.

Pobjednik će biti proglašen na web stranicama Veleposlanstva SAD-a i Fotokluba Zagreb, kao i na Facebook stranici Veleposlanstva, 23. veljače 2012.godine.

Ukoliko vas zanima bilo što vezano uz natječaj ili izložbu, svoja pitanja možete uputiti na e-mail adresu irczagreb@state.gov s naslovom Faces of Diversity Photo Exhibit.