Rovinj Photodays: HUAWEI Foto Maraton

Prošle su godine fotomaratonci velikim interesom i odličnim odazivom na festivalu Rovinj Photodays pokazali koliko vole fotoizazove, stoga je ove godine, uz veliku pomoć iz tvrtke Huawei, fotoigra dignuta na jednu novu razinu!

Huawei je nedavno predstavio novi mobilni uređaj Huawei P20 Pro, s trostrukom Leica kamerom – i upravo tu leži izazov – ove godine pomičemo ih od sigurnosti foto objektiva i dajemo one mobilnih aparata!

Samo dvadeset i pet natjecatelja imat će priliku sudjelovati u dvodnevnom foto izazovu.
Prvi nas očekuje već na prvom danu festivala 4.5., u petak navečer, dok drugi kreće u subotu, 5.5., ujutro!

Prijavljeni su obavezni sudjelovati na oba dana HUAWEI Foto Maratona, tj. svih 5 izazova, čije će teme saznati na licu mjesta, a svi izazovi fotografirat će se novim Huawei P20 Pro uređajem!

Zanimaju vas i nagrade? Huawei je za pobjednike svake kategorije priredio poklon paket savršen za svakog ljubitelja fotografije u pokretu!

A glavna nagrada? Prva tri mjesta svake kategorije bit će izložena ove jeseni na danima Photodays-a u Muzeju za umjetnost i obrt u Zagrebu!
Kratki CV i relevantne reference pošaljite nam na info@photodays-rovinj.com. Prijave primamo do 24. travnja.

Odabrani sudionici će biti objavljeni do 29. travnja. Voljeli bi vam svima dati šansu, no želimo da nam ovo svima bude ugodno i zabavno iskustvo te smo negdje morali podvući crtu, stoga je broj sudionika ograničen na 25.

U petak, 4.5. u 17h u Domu kulture Rovinj, Roberto Pavić će održati prezentaciju mobilnog uređaja Huawei P20 Pro, na koju ste svi pozvani kako bi stekli bolji dojam o mogućnostima i funkcijama uredjaja!

Također, tijekom svih izazova kraj natjecatelja će biti fotografi koji su upoznati s radom i funkcijama Huaweija P20 Pro, ako im zatreba savjet ili pomoć!

Spremni na izazov? Vidimo se u Rovinju!