Rijeka – izložba fotografija: “Straight to R’N’R”

Izgleda da se sve vezano uz glazbu slijeva u Rijeku u sljedeća dva tjedna: prvo će Rijeka biti ovaj vikend četvrta stanica hrvatske turneje konceptualne izložbe koncertne fotografije "Straight to R'n'R" autora Anastazije Vržina i Željka Jelenskog. Ove subote, 28.travnja 2012. godine TOUR se nastavlja u Galeriji Palach u Kružnoj 5. Otvorenje izložbe je u 20 sati.

Izgleda da se sve vezano uz glazbu slijeva u Rijeku u sljedeća dva tjedna: prvo će Rijeka biti ovaj vikend četvrta stanica hrvatske turneje konceptualne izložbe koncertne fotografije “Straight to R’n’R” /”Objektivom u Rock’n’Roll” autora Anastazije Vržina i Željka Jelenskog.

Ove subote, 28.travnja 2012. godine TOUR se nastavlja u Galeriji Palach u Kružnoj 5. Otvorenje izložbe je u 20 sati uz, kao i obično odličnu glazbu i još bolje društvo! A već sljedeći tjedan u Rijeci i Opatiji su dani Porina, na kojem Anastazija Vržina u sklopu službenog programa događanja na Porinu predstaviti samostalnu izložbu (nekih od) dobitnika Porina pod nazivom “Porin Photo Fame 2012”.