Rijeka – izložba fotografija mladih članova Fotokluba Rijeka i “Tjedan fotografije mladih”

Otvorenje izložbe je u ponedjeljak, 1. rujna 2014. godine u 20 sati. Izložba je postavljena u Galeriji Prinicipij.
Izožba prikazuje njihov rad tijekom cijele godine i ujedno najavljuje početak tjedna fotografije mladih koji će se održati u Fotoklubu Rijeka.

TJEDAN FOTOGRAFIJE ML ADIH

Tjedan fotografije mladih namijenjen je svim mladima zainteresiranim za medij fotografije. Tjedan počinje otvorenjem izložbe članova Sekcije mladih Fotokluba Rijeka u ponedjeljak, 1. rujna u 20 sati u galeriji Principij. Izložba će biti otvorena svaki dan od 10 do 21 sat.

Od utorka, 2. rujna do subote, 6. rujna svaki dan će biti organizirane radionice i predavanja te terenska snimanja. U ovom tjednu želimo okupiti što više mladih do 25 godina starosti i ostvariti nekoliko ciljeva važnih za osmišljavanje slobodnog im vremena. Želimo približiti medij fotografije kao kreativno područje i pokazati da fotografija nije samo učinak tehnologije već je snažna kreativna platforma. Kroz terenska snimanja s mladima propitivat ćemo grad te ga interpretirati kroz teme vode, rada, manjina i Riječke luke kao temeljnih polazišta kandidiranja Rijeke za europsku prijestolnicu kulture.

Svi sudionici trebaju se prijaviti, a prijavnica se nalazi ovdje: http://fotoklubrijeka.hr/tjedan-fotografije-mladih/