Rijeka – izložba fotografija: INWENTURA 2018.

Prodajna izložba fotografija članova Fotokluba Rijeka.

INWENTURA 2018.

Niz godina organizirali smo prodajne izložbe i pomagali drugima: Odjelu onkologije Dječje bolnice Kantrida, Sveučilišnoj zakladi Sveučilišta u Rijeci, Udruzi Srce koja brine o osobama s mentalnim poteškoćama.

Ove smo se godine organizirali u duhu poznate izreke Pomozi si sam pa će ti i drugi pomoći jer smo u vrlo teškoj financijskoj situaciji, a želimo i dalje priređivati kvalitetne i izložbe i natječaje u našoj Galeriji Principij. Dakle, priredili smo više od šezdeset umjetnički vrijednih fotografija naših članova u vrlo kvalitetnim i lijepim okvirima. Pomoći ćemo sami sebi uz vašu podršku tako da u ovom mjesecu darivanja kupite kod nas originalan dar po izuzetno povoljnoj cijeni, a mi bismo od toga novca unaprijedili naš rad za dobrobit svih Riječana – uredili Galeriju Principij i dovršili muzejsku zbirku fotografske opreme i pribora.

Otvorenje izložbe je u ponedjeljak, 17. 12. 2018. u 19.30 sati u Galeriji Principij, Rijeka, Pod voltun 4.

Izložba ostaje otvorena do 31. 12. 2018. i može se erazgledati radnim danom pd 10 do 13 i od 17 do 20 sati, subotom od 10 do 13 sati, a nedjeljom i praznikom je zatvoreno.

..

Fotografija na naslovnici: Dario Jurjević – “S riječke Ponestre”