Reutersovih 100 najboljih u 2011.

Iako je još gotovo četiri tjedna do kraja godine, Reuters je iz svoje ogromne fotografske arhive odabrao 100 najboljih fotografija u 2011. Veliki broj tih fotografija vrijedan je objave, kao što je fotografija 85 reakcije unutar Bijele kuće tijekom misije protiv Bin Ladena, ili fotografija 56 Libijca kako ispaljuje RPG koja je izazvala optužbe da je digitalno dorađivana.

Dok je većina fotografija fotografirana prvenstveno u novinarske svrhe, ima dosta primjeraka fotografija izvrsnih kompozicija. Fotografije 91, 97 i 52 uspješno su ulovile pravi trenutak te bi mogle biti pomno uokvirene i smještene na zid neke galerije. Sve su fotografije snažne i zanimljive, no oprez jer neke su eksplicitnog sadržaja.

Za lakše pregledavanje preporučeno je odabrati „Pregledaj sve fotografije (View All Images)“ na prvoj stranici, tako da ne istrošite svoj miš klikajući 100 puta.

Stoga bacite pogled i ne ustručavajte se podijeliti svoje komentare. Koja vam je najdraža fotografija i zašto? Koja je po vašem mišljenju fotografija godine?