Raznovrsni popratni programi Foto dana mladih

Poznata glazbena imena ‘Pavel’, ‘Kinoklub’, ‘Dino Jelusić’ i ‘Soul Radio’ nastupat će u sklopu 5. Foto dana mladih, koji će u Karlovcu, od 7. do 12. svibnja, ugostiti najbolje mlade fotografe iz cijele regije.

Povodom petog jubileja Foto dana mladih, sudionike i posjetitelje, osim bogatog fotografskog programa, očekuje i raznolik popratni glazbeni program! Glazbeni program započinje odmah nakon otvaranja, 07. svibnja, nastupom ‘Kinokluba’ i ‘Dine Jelusića’, a nastavlja se idući dan, nastupom popularnog ‘Pavela’ i dva karlovačka benda ‘The Chocolate Nipples’ i ‘Humanofon’. U petak, 9. svibnja, za odličnu atmosferu u Maloj sceni Hrvatskog doma bit će zaduženi ‘Soul Radio’, ‘Wanderlust’ i ‘Đumbus’.

 

Kinoklub_FDM

 

Pavel_FDM

 

Kako nas manje od tri tjedna dijeli od najiščekivanijeg foto susreta mladih, organizacijski tim udruge ‘Izvan fokusa’, okupio je, u nedjelju, 19. travnja 20 vrijednih volontera i time službeno počeo s pripremama za jubilarne 5. Foto dane mladih. Ako ste slučajno propustili natječaj prijave za volontiranje, još uvijek stignete ispuniti online prijavnicu. Volonteri će raditi na promociji, pripremi i organizaciji Foto dana mladih od 25. travnja do 15. svibnja 2015. godine, a imat će besplatan ulaz na cjelokupni glazbeni program.

 

Volonteri