Raj za fotografe: Brojni fotografski natječaji na jednom mjestu

Brojni fotografi vole ”guglati” o domaćim i svjetskim fotografskim natječajima kako bi sudjelovali u njima. Za one koji možda nisu znali, o raznim se natječajima može saznati preko sadržajno odlične internetske stranice PhotoCompete, koja je aktivna još od davne 2007. godine. Na spomenutoj stranici možete pronaći brojne svjetske natječaje i detalje o njima. Od toga što se točno traži, kolika je novčana nagrada, do svih najsitnijih detalja.

Mora se priznati da je ova stranica puni pogodak. Niste ni svjesni koliko zapravo ima raznih natječaja po svijetu na kojima možete sudjelovati. Upravo bi vam zato PhotoCompete trebao pomoći da se bolje informirate. U trenutku dok pišemo ovaj članak na stranici možete pronaći točno 133 aktivna fotografska natječaja. Dovoljno? Smatramo da je to i više nego dovoljno.

Obavijesti preko e-maila

Na dizajn stranice nećemo bespotrebno trošiti riječi, jer se tu o njemu nema što previše reći. Doslovno. No, ono što znatno korisnicima olakšava snalaženje po raznim natječajima je to što se vrlo lagano možete pretplatiti na svojevrstan newsletter. Samo upišete svoju e-mail adresu u dijelu gdje piše ”get free updates”. Nakon toga ćete svaku večer dobivati u jednom e-mailu informacije o fotografskim natječajima, novima koji su se pojavili, onima koji su pred istekom i kroz sve to ćete dobivati još puno korisnih informacija.

Sve u svemu, ovo je još jedan od korisnih načina da na lagan način sudjelujete u natječajima i šaljete fotografije za koje smatrate da imaju ono nešto posebno.

naqtjecajiii