Putovima osmijeha – humanitarni foto natječaj

Pozivaju se profesionalni fotografi i amateri, avanturisti, osobe koje vole putovati i dijeliti svoja sjećanja s drugim ljudima, a posebice one koje vole zabilježiti svaki djelić svoga putovanja, da se prijave na foto natječaj na temu Putovanja. Prijave su otvorene do 2. studenog.

Sudjelovanjem u natječaju pomaže se Klubu Vjeverica (Udruzi za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Grada Zagreba, http://www.udruga-mro-zagreb.hr) tako što se prihodom od prodaje odabranih fotografija pomaže Vjeverice otputuju na Advent u Beč.

Vaš zadatak je:
– poslati vaše fotografije putem e-maila najkasnije do 28.10. 2013. na e-mail adresu natjecaj.jungle@gmail.com;
– šaljite smanjene fotografije do max veličine 1, 5 MB;
– fotografije imenovati na sljedeći način: ime_prezime_ime fotografije_lokacija;
– ostaviti svoje podatke ( ime i prezime, gdje je fotografija snimljena, broj telefona, adresu, e-mail).

Najkasnije do 2.11. 2013. obavijestit ćemo izabrane autore koji će biti dijelom izložbe po izboru stručnog žirija. Izabrani autori  trebali bi fotografije izraditi u dimenzijama 20 x 30cm, 30 x 40cm ili 50 x 70cm te ih poslati ili dostaviti na adresu Jungle Tribea (Ilica 89, Zagreb) najkasnije do 7.11. 2013. Svi koji sudjeluju na humanitarnoj izložbi dobiti će posebne zahvalnice kao dokaz o sudjelovanju. Izabrani autori moći će svoje fotografije isprintati po posebnim cijenama u Studiju za dizajn ‘Borovac i Bence’.

Otvorenje izložbe i aukcijska prodaja fotografija kao i prigodni program  održati će se 12.11. u 19 sati u Studiju smijeha (Vlaška 92).