Pula – izložba fotografija: Anna Gaspotić – “Ivan”

U subotu, 13.10 u 20h u Sax Baru u Puli održat će se otvorenje samostalne izložbe autorice Anne Gaspotić pod nazivom “Ivan”. Fotografije su rađene tehnikom koju je autorica koristila po prvi put i nigdje još nisu bile izložene. “Ivan”, kao što su neki pogađali, nije skraćenica, niti neki bivši dečko ili simpatija… Ova izložba ima za autoricu sentimentalnu vrijednost i sve je obavijeno velom tajne radi većeg efekta iznenađenja.

U subotu, 13.10 u 20h u Sax Baru u Puli održat će se otvorenje samostalne izložbe autorice Anne Gaspotić pod nazivom “Ivan”.

Fotografije su rađene tehnikom koju je autorica koristila po prvi put i nigdje još nisu bile izložene.  “Ivan”, kao što su neki pogađali, nije skraćenica, niti neki bivši dečko ili simpatija…  Ova izložba ima za autoricu sentimentalnu vrijednost i sve je obavijeno velom tajne radi većeg efekta iznenađenja.

Autorica će na otvorenju objasniti tko je Ivan, što to znači za nju i koja je povezanost Ivana sa fotografijama. Autorica za svoju izložbu kaže:

Unutar nesavršenstva se uvijek krije ljepota, samo je treba primijetiti. Ivan je prošlost, sadašnjost… Ivan je… ljubav!

Ako vas zanima saznati više posjetiti Sax bar 13.10 u 20h.

Anna Gaspotić

Rođena 1985. Godine u Puli. Uvijek ju je interesirala fotografija al se ozbiljnije počela baviti njome prije 2 godine. U sklopu udruge ljubitelja fotografije “Format” iz Pule je sudjelovala u mnogim skupnim izložbama i organizirala tematske izložbe. Završila je dva tečaja fotografije, jedan u udruzi “Format”, jedan u učilištu Algebra. Osvojila je nekoliko nagrada za najbolje fotografije od kojih bi izdvojila 1. nagradu za najbolju fotografiju na natječaju “Grad u objektivu bez automobila” (2009.). Bila je pohvaljena za fotografiju u slobodnoj temi na Photodaysima u Rovinju (2010.), sudjelovala je na izložbi Photodistorzija u Poreču (2011.), te bila finalistica na biennalu hrvatske mlade fotografije u Zadru (2011.)

Iako je radila kao predavačica fotografije , te fotoreporter (Pixsell), ipak najviše voli raditi za sebe te fotografirati ljude i snimati konceptualnu fotografiju.