Projekt iProfessional

Prosljeđujemo ovaj poziv svima zainteresiranima: “U sklopu projekta iProfessional, Telecentar sudjeluje u istraživanju o (ne)usklađenosti visokoškolskih i strukovnih programa u sektoru digitalnih medija i umjetnosti s tržišnim potrebama. Projekt se provodi u osam europskih zemalja, a ima za cilj razvoj i testiranje kompetencijskog okvira za područje digitalnih medija kao kreativnog dijela sektora informacijsko-komunikacijskih tehnologija.
Molimo vas da se uključite u prvu fazu ovog istraživanja ispunjavanjem ONLINE UPITNIKA…… objavljivanjem informacije o ovom istraživanju na vašim web stranicama i prosljeđivanjem ovog poziva organizacijama, firmama i pojedincima za koje smatrate da bi mogli biti zainteresirani za temu razvoja obrazovanja u ovom sektoru.
U sklopu ovog projekta, pokrenuli smo inicijativu europskog umrežavanja pod nazivom European Coalition for Media Jobs in Digital Industry, koja će poticati međusektorsko partnerstvo u sklopu Grand Coalition for Digital jobs i drugih projekata koje želimo zajednički razvijati.
Pozivamo vas ujedno da nam se pridružite na zadnjem dijelu sastanka iProfessional tima u Zagrebu 21.03.2014. od 15-16 sati u hotelu Panorama, kada ćemo inicijativu europskog umrežavanja predstaviti zainteresiranoj javnosti. Zbog ograničenog broja slobodnih mjesta, molimo vas da nam potvrdite dolazak na prezentaciju.”