Prijavi se i osvoji photo session!

Želiš li stati pred fotoaparate odličnih fotografa? Imaš li hrabrosti obući jednu od sexy kombinacija iz Coquette kolekcije? Želiš li godinu dana free ulaza na RNB Confusion party? Ako si na sva tri pitanja potvrdno odgovorila, hitno se prijavi za photo session!

Fotografska udruga Fotogard, klub Mansion i Coquette pozivaju te da se prijaviš za photo sesson koji će se održati u prekrasnom ambijentu kluba Mansion u jednoj od ponuđenih kombinacija sexy rublja ili kostima. Sve što trebaš učiniti je lajkati Fotogard facebook stranice te im na mail info@fotogard.com poslati svoje ime i prezime, svoju fotografiju/e i broj kombinacije u kojoj se želiš fotografirati. Uz malo sreće, odabrati će baš tebe za ovaj photo session na kojem će te fotografirati nekoliko odabranih članova Fotografske udruge Fotogard.

Osim lijepog druženja, kao zahvalu dobiti ćeš pregršt lijepih fotografija kao i godišnju ulaznicu za RNB Confusion party, a Coquette sexy rublje i kostimi daruje ti poklon paket u vrijednosti 200kn. Prijaviti se možeš do 07.12. u ponoć. Ako upravo tebe izaberu sve informacije vezane za održavanje photo sessiona poslati će ti na mail. Odaberi jednu od ponuđenih kombinacija i fotografiraje se u njoj! Samom prijavom na mail info@fotogard.com slažeš se da fotografije snimljene na photo sessionu budu objavljen na facebook stranicama Fotogard, Mansion i Coquette.