Poziv za prijave na 3. OpenShow Zagreb!

Natječaj za treći Open Show Zagreb je započeo te se pozivaju fotografi odnosno multimedijalni umjetnici da prijave svoje fotografske projekte (fotografske reportaže, serije, eseje, setove primjenjenih ilustracija, naručene ili samoinicijativne projekte). Radovi koji predstavljaju presjek portfolija, tj. nepovezane pojedinačne fotografije neće biti uzete u obzir za pojavljivanje na Open Showu Zagreb.

Prijaviti se mogu i video/multimedijalni radovi koji uključuju ili se temelje na fotografskom radu. Na natječaj se prihvaćaju radovi u trajanju do 7 min. Svaki od pet odabranih autora ima ukupno 15 min za prezentaciju svog projekta što uključuje i vrijeme za pitanja, reakcije i feedback iz publike.

Rok za prijave je 10.06., a rezultati će biti objavleni 14.06. Prijaviti se možete OVDJE kao i saznati više o specifikacijama i prijavi. Treći OpenShow Zagreb održat će se u nedjelju, 17.06. u galeriji Karas u Zagrebu, a u sklopu 4. međunarodnog festivala fotografije Organ Vida.

S naglaskom na razgovor i diskusiju o projektu, Open Show želi potaknuti diskurs u fotografiji u svrhu njezina boljeg razumijevanja i približavanja autorskih radova publici, kao i stvaranje pozitivne okoline za druženje i upoznavanje.

Sva pitanja i prijedloge možete uputiti na mail: openshowzagreb@gmail.com ili telefon: 091 500 3330