Pošaljite fotografiju i osvojite četverodnevno putovanje u Strasbourg

Fotografi i fotografski entuzijasti,

Podsjećamo Vas da je u tijeku, do ove nedjelje u ponoć, fotografski natječaj „Klik za bolju Hrvatsku“, u organizaciji Ureda zastupnika u Europskom parlamentu Tonina Picule.

Nagrada za dobitnike je četverodnevno putovanje u Strasbourg, kao i izlaganje Vaše fotografije na izložbi koja će krajem siječnja biti organizirana u Zagrebu.

U natječaju mogu sudjelovati punoljetni građani Republike Hrvatske s prebivalištem u Republici Hrvatskoj.

Pravilnik Natječaja dostupan je na službenim web i Facebook stranicama zastupnika u Europskom parlamentu Tonina Picule, http://toninopicula.com/ i https://www.facebook.com/PiculaTonino/ . Originalan autorski rad, s popunjenim Prijavnim listom, natjecatelji trebaju poslati na natjecaj.picula@gmail.com s naznakom “Prijava na natječaj Klik za bolju Hrvatsku3_nadimak” i to najkasnije do 9. prosinca 2018. u 23:59 h.

Sve pristigle radove pregledat će žiri kojim predsjeda ugledni, višestruko nagrađivani hrvatski fotograf Saša Ćetković, te će odabrati finaliste čiji će radovi 14. prosinca 2018. biti objavljeni na službenoj Facebook stranici zastupnika Picule te dostupni svim Facebook korisnicima za glasovanje “lajkovima”, do 21. prosinca 2018. u 12 sati.

Pobjednici, njih 20 s najviše glasova, bit će objavljeni unutar 24 sata od završetka glasovanja, odnosno 22. prosinca 2018.

Više…