Pošaljite fotografije na 34. Zagreb salon 2012.

Zagreb Salon jedna je najstarijih međunarodnih fotografskih manifestacija u svijetu, a salon koji je pred nama biti će po mnogo čemu poseban. Svima Vama koji želite sudjelovati u salonu pojednostavljeno je slanje fotografija i plaćanje kotizacije. Sve što Vam treba za sudjelovanje u salonu nalazi se sada na jednom mjestu, web stranici salona: www.zagreb-salon-photo.com.

34. Zagreb salon 2012. je OTVOREN !

Pozivamo Vas da nam se pridružite na 34. Zagreb Salonu, međunarodnom salonu fotografije!

Zagreb Salon jedna je najstarijih međunarodnih fotografskih manifestacija u svijetu, a salon koji je pred nama biti će po mnogo čemu poseban.

Svima Vama koji želite sudjelovati u salonu pojednostavili smo slanje fotografija i plaćanje kotizacije. Sve što Vam treba za sudjelovanje u salonu nalazi se sada na jednom mjestu, web stranici salona: www.zagreb-salon-photo.com.

Više nema troškova za izradu fotografija i troškova za pakiranje i slanje, fotografije možete brzo i jednostavno poslati u svoje profile, štoviše ne morate to napraviti odjednom, fotografije se mogu slati kad god to želite, unutar zadanog roka za prijem.

Na internetskoj stranici salona možete pratiti i naše vijesti vezane uz salon, možete vidjeti i tko se sve prijavio na salon, a također su Vam dostupne sve informacije o prijašnjim salonima. Fotografije u profilima neće biti vidljive sve dok ne prođe žiriranje, a nakon žiriranja moći ćete vidjeti sve poslane fotografije, biti će više nego zanimljivo imati uvid u to što je sve pristiglo na salon. Ovo je još jedna povlastica koju dobivate sudjelovanjem u salonu.

Iako se fotografije primaju u digitalnom obliku, 34. Zagreb salon nije digitalni salon! Sve primljene fotografije biti će izrađene najmodernijom tehnologijom i izložene u atraktivnom izložbenom prostoru Muzeja Mimara. Za razliku od većine fotografskih natjecanja primit ćemo samo onoliko fotografija koliko možemo izložiti: 120, što znači da će konkurencija biti oštra, a 50 najboljih fotografija biti će osim u Muzeju Mimara u Zagrebu, izložene i u Rijeci, Šibeniku, Varaždinu i Sisku.

Propozicije salona možete vidjeti ovdje:
www.zagreb-salon-photo.com/hr/content/propozicije-34-zagreb-salona

a prijaviti se možete ovdje:
www.zagreb-salon-photo.com/user

Biti će nam drago vidjeti i Vašu prijavu.