Pet novih Rokinon/Samyang objektiva za Sony NEX

Tvrtka Rokinon/Samyang objavila je pet novih objektiva za Sony NEX fotoaparate, E-mount.

Tvrtka Rokinon/Samyang objavila je pet novih objektiva za Sony NEX fotoaparate, E-mount. Možete se predbilježiti za njihovu kupovinu. Riječ je o objektivima koji su prvenstveno namijenjeni snimanju videa i zato nose nazive ”cine”:  8 mm T/3.8 Fisheye, 14 mm T3.1, 24 mm T1.5, 35 mm T1.5, 85 mm T1.5. Uskoro će spomenuta tvrtka izdati Rokinon izdati i ove objektive za A-mount, odnosno korisnike Sony Alpha fotoaparata: 8 mm T/3.8 Fisheye, 24 mm T/1.5 i 35 mm T/1.5.

Potencijalni kupci trebaju pripaziti na činjenicu da se Samyang objektivi zovu drugačije po područjima. Tako ih u SAD-u možete pronaći pod ovim imenima: RokinonSamyangOptekaBower. U Europi: SamyangRokinonWalimexFalconVivitar.

Dio priopćenja koje je poslao Samyang Europa u vezi objektiva 85 mm T/1.5: Početkom prosinca ćemo izdati novi objektiv namijenjen prvenstveno snimanju. Objektiv će se pridružiti Samyang VDSLR obitelji i bit će dostupan za Nikon, Canon i Sony. U sve je objektive uložen maksimalno velik trud, daju odličan bokeh, a sigurni smo da će svi korisnici biti jako zadovoljni. Dobrodošli u svijet zabave!