Pelikanovi koferi

Da bi dokumentirali posebne prigode digitalni fotoaparat nosite uvijek sa sobom, no taj neophodni tehnološki dodatak nije izrađen da bude otporan na različite situacije u kojima se ponekad nađe. Tako navlačenjem po torbi, uguravanjem u džepove, prtljagu, polijevanjem vinom, ili pak pokojim slučajnim udarcem ipak ostavljate tragove.

Predstavljamo gotovo neuništiv kofer iz Pelicana kojim ćete zaštititi svoju kameru i opremu u svakoj situaciji. Novi proizvodi uključuju 1015 Micro Case koji štiti digitalni fotoaparat ili mobitel, a osim što je vodootporan, otporan je i na udarce i prašinu. Izrađen je od nehrđajućeg čelika i presvućen gumom za dodatnu zaštitu, te omogućava hermetičko zatvaranje. Ovaj je kofer napravljen da potraje. Pomoću sportskog remena možete ga pričvrstiti za ruksak ili remen. Dostupan je u više boja.

1200 Case koristi se za veće kamere i objektive. Ovaj vodonepropusan kofer, također otporan na udarce i prašinu, sadrži i ventil za automatsko izjednačavanje tlaka. Isto tako je izrađen od nehrđajućeg čelika te ima vodonepropusni zatvarač. Lagan, prijenosan i izdržljiv kofer čiji su unutrašnjost i poklopac obloženi pjenom, kao dodatna zaštita za vaš fotoaparat i opremu. I naravno, dostupan je u raznim bojama.

0910 Memory Card Case može pohraniti do 8 SD kartica ili 16 Mini-SD kartica, a izrađen je od čvrste polikarbonatne smole.Vodootporan 0910 kofer ima i uklonjivu košuljicu koja apsorbira šok i dodatno štiti medij za pohranu od oštećenja.