Otvoreno predstavništvo mikro stock agencije 123RF

Otvoreno predstavništvo 123RF U HrVATSKOJ

Najbrže rastuća mikro stock agencija na svijetu

ZAGREB, 15. svibnja 2015. – Jedan od vodećih svjetskih brendova stock fotografija 123RF otvorio je svoje predstavništvo u Hrvatskoj. Korisnička podrška na hrvatskom jeziku na raspolaganju je 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu i podrazumijeva pružanje svih informacija i tehničku podršku. U ponudi je više od 40 milijuna visokokvalitetnih fotografija, vektorskih grafika, infografika (kompletnih ili u vidu materijala za njihovu izradu), video i audio materijala po cijeni već od 2 kune po fotografiji koje se mogu kupiti u kunama uz mogućnost plaćanja putem platnog naloga.

123RF predstavlja ogromnu digitalnu biblioteku koja se svakodnevno proširuje sa 35.000 novih sadržaja. Stock fotografije 123RF su fotografije visoke rezolucije čijom kupnjom licence korisnik stječe pravo na njihovo korištenje. Upotrebljavaju se u obliku digitalnih file-ova i dostupne su jednim klikom. Mogu se koristiti na željeni način, kao dio reklamne kampanje ili za audio-vizualno prepoznavanje.

Kupovinom bilo kojeg stock materijala sa stranice www.123rf.com kupac stječe licencu i pravnu garanciju (Legal Guarantee) da kupljeni materijal može legalno upotrebljavati. Jednom kupljena licenca, odnosno pravo na korištenje, može se koristiti više puta bez bilo kakvih dodatnih troškova (Royalty Free). Licence se mogu upotrebljavati za korištenje na internetskim stranicama i blogovima, za e-dokumente i izvještaje, multimedijske prezentacije, online oglašavanje i promotivni materijal, kao screen saveri, za online ili TV reklamne ili korporativne video materijale i za tiskovno oglašavanje i promociju u časopisima, na billboardima i na mjestima prodaje.

„Korisnička podrška na hrvatskom jeziku i kupovina u lokalnoj valuti, olakšat će pronalaženje optimalnih rješenja koja su prilagođena potrebama korisnika. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u pružanju kvalitetnih usluga i velikom broju zadovoljnih klijenata, nudimo sadržaje najviše kvalitete po pristupačnim cijenama. Raspolažemo širokim asortimanom, zahvaljujući tome što imamo autore iz 200 zemalja.“ – istaknula je Suzana Laličić, Account managerica predstavništva 123RF Hrvatska.

Specifičnosti 123RF su aplikacije putem kojih je moguće monetizirati vlastite fotografije, ilustracije, snimke ili kontrolirano nadgledanje i upravljanje fotografijama namijenjeno korporacijama.

ON-THE-GO aplikacija predstavlja vrlo jednostavno rješenje koje autorima omogućuje da za nekoliko minuta uploadaju svoje radove i zarade novac. Za više informacija posjetite http://www.123rf.com/mobile-stock/

Platforma Corporate + jedno je od najboljih rješenja na tržištu fotografija napravljeno za velike kompanije i udruženja. Detaljnije možete pogledati na http://www.123rf.com/corporate i https://vimeo.com/80590590

123RF je jedna od najbrže rastućih mikro stock agencija na svijetu. Međunarodna kompanija osnovana je 2005. godine i zauzela je vodeću poziciju. Posluje na svim kontinentima i zapošljava više od 200 zaposlenika. Više od milijun korisnika širom svijeta koristilo je bazu i fotografije 100.000 različitih autora. Redovni korisnici su mnoge utjecajne kompanije kao što su Google, Microsoft, Deloitte, American Express i drugi. Za 123RF usluge se opredjeljuju korisnici iz raznih sektora – mediji, financijski sektor, IT, marketinške agencije, grafički dizajneri i drugi.