Otvorene prijave za 1. “Open Show” u Zagrebu!

Nakon tri godine, koliko je prošlo od početka ove manifestacije koja se organizira u gradovima diljem svijeta, i Zagreb je konačno dobio i svoj vlastiti  “Open Show” . Open show je događaj unutar kojeg su organizirane  besplatne projekcije fotografskih i multimedijalnih radova te se otvara prostor druženju i međusobnom upoznavanju fotografa s publikom. Prvi zagrebački Open Show održati će se 14. prosinca  na prvom katu Kina Europa u Varšavskoj 3.

U tom kontekstu pozivaju se fotografi da prijave svoje fotografske projekte (fotografske reportaže, serije, eseje, setove primjenjenih ilustracija, naručene ili samoinicijativne projekte) – bilo završene, bilo u nastanku.

Prijaviti se mogu i video/multimedijalni radovi koji, opet, uključuju ili se temelje na fotografskom radu. Na natječaj se prihvaćaju radovi u trajanju do 7 min.

Svaki od pet odabranih autora ima do 15 min za prezentaciju svog projekta što uključuje i vrijeme za pitanja, reakcije i feedback iz publike.

Rok za prijave je 15.11., a odabrani će biti obaviješteni do 1.12. Saznajte više o specifikacijama prijave i prijavi svoj projekt.