Otvorene prijave i za 2. OpenShow Zagreb

Nakon uspješno održanog prvog Open Showa u Zagrebu u prosincu prošle godine, na redu je i drugi. Kako je i rečeno, ove fotografske večeri održavat će se redovito tri do četiri puta godišnje, a obzirom na veliki interes i posjećenost vjerujemo kako će ovaj projekt biti sve bolji i uspješniji. S naglaskom na razgovor i diskusiju o projektu, Open Show želi potaknuti diskurs u fotografiji u svrhu njezina boljeg razumijevanja i približavanja autorskih radova publici, kao i stvaranje pozitivne okoline za druženje i upoznavanje.

Natječaj za drugi Open Show Zagreb je započeo te se pozivaju fotografi odnosno multimedijalni umjetnici da prijave svoje fotografske projekte (fotografske reportaže, serije, eseje, setove primjenjenih ilustracija, naručene ili samoinicijativne projekte). Radovi koji predstavljaju presjek portfolija, tj. nepovezane pojedinačne fotografije neće biti uzete u obzir za pojavljivanje na Open Showu Zagreb.

Prijaviti se mogu i video/multimedijalni radovi koji uključuju ili se temelje na fotografskom radu. Na natječaj se prihvaćaju radovi u trajanju do 7 min. Svaki od pet odabranih autora ima 15 min za prezentaciju svog projekta što uključuje i vrijeme za pitanja, reakcije i feedback iz publike.

Rok za prijave je 20.02. Više o specifikacijama i prijavi saznajte OVDJE. Datum, vrijeme i mjesto održavanja drugog Open Showa biti će objavljeni uskoro.

Sva pitanja, prijedloge, savjete i…slicno, mozete  uputiti na openshowzagreb@gmail.com ili telefon 091 500 3330

(organvida.com)