Otvoren godišnji foto natječaj za profesiona​lne fotografe

“Photographs of the Year”, natječaj za profesionalne fotografe koji žive i djeluju na području Europe, po treći put otvora svoja vrata.

“Photographs of the Year”, natječaj za profesionalne fotografe koji žive i djeluju na području Europe, po treći put otvora svoja vrata. Podijeljen je u petnaest kategorija, plus kategorija za „Mlade talente“ koja dopušta sudjelovanje onima koji se profesionalnom fotografijom bave manje od jedne godine i imaju manje od 25 godina.

Sve fotografije moraju biti snimljene tijekom ove godine (od 1. siječnja, pa sve do 31. prosinca 2011. godine), a u navedenih petnaest kategorija su, naravno, uključene i one za najbolju sportsku fotografiju, novinsku ili fotografiju prirode i životinja. Uz to, organizatori nisu zaboravili niti na one čiji je posao fotografiranje vjenčanja, koncerata i slično.

Natječaj sponzorira Nikon, pa lako možemo zaključiti da su nagrade i više nego vrijedne divljenja. Nikon će pobjednicima uručiti opremu u vrijednosti od €10,000.

Rok za slanje fotografija jest 15. siječnja 2012. godine, a ukoliko vas zanima više od navedenog, posjetite službene stranice ovog fotografskog natječaja.