Organ Vida – Flashmob

Organizatori 4. Međunarodnog festivala fotografije Organ Vida uspjeli su na jednom mjestu okupiti više od 100 fotografa i ljubitelja fotografije zahvaljujući akciji Flashmob, koja se održala 6. lipnja 2012. godine, točno u 22:15 sati na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu.

Organizatori 4. Međunarodnog festivala fotografije Organ Vida uspjeli su na jednom mjestu okupiti više od 100 fotografa i ljubitelja fotografije zahvaljujući akciji Flashmob, koja se održala 6. lipnja 2012. godine, točno u 22:15 sati na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu.

Flashmob akciju osmislila je Boutique agencija Stožer s ciljem promoviranja fotografije i fotografa u Hrvatskoj te pružanja podrške jedinom međunarodnom festivalu fotografije u Hrvatskoj.

U šezdeset sekundi Trg bana Josipa Jelačića postao je svijetleći kutak koji je privlačio pozornost prisutnih ljudi, što je bila odlična prilika da sudionici Flashmoba ekspresije lica ovjekovječe fotoaparatima.

Fotografi koji su sudjelovali u projektu automatski ulaze u natječaj “Flashmob” u kojem će se najbolje dokumentarne fotografije nagraditi Sony Xperia mini mobilnim uređajem.

Video s Flashmoba možete vidjeti klikom na link: https://vimeo.com/43790757