Održan i drugi “Fall into Fashion”

Održan je i drugi workshop "Fall into Fashion" kojemu je cilj edukacija fotografa amatera te djevojaka koje se žele baviti fotomodelingom ili čisto probati biti s druge strane objektiva. Ove godine je bilo više od 30 polaznika, a workshop se održavao u okolici Pule.

Radionica modela i fotografa – pun pogodak!

Usprkos lošem vremenu, ali zahvaljujući velikom entuzijazmu i profesionalnosti modela i fotografa, ovog se vikenda, u ambijentu prestižne vile Ant u Medulinu, pulskim Monumentima i prostorijama MMC Luka, uspješno održala druga po redu modno-fotografska radionica Fall into Fashion workshop.

Organizatori Nenad Šimunić i Kristian Macinić, osmislili su ideju o zajedničkoj edukaciji modela i fotografa, koja im pomaže razviti vještine potrebne prilikom fotografiranja te stjecanje samopouzdanja ispred i iza objektiva fotoaparata.

16 fotografa i 15 modela u dva su dana, nakon edukacijskih predavanja, odradili snimanja u više desetaka odjevnih kombinacija, uključujući odjeću za mlade, večernje toalete, intimno rublje te kupaće kostime.

Modne kreacije ustupio je Boutique Alta moda, Poreč, a za intimno rublje i kupaće kostime pobrinula se Intima Prela, Poreč. Svoje frizure predstavio je pulski Hair studio Experience Sanje Ivandić, a šminku vizažistica Tina Lordan, također iz Pule.

Podršku cijeloj akciji dali su suorganizatorica Lara Kozliček, Lens media, u području video produkcije, te sponzori jela i pića, Vina Tikel i TUO ‘Placa’, Sv. Lovreč. Kompletnu radionicu zabilježio je službeni fotograf Zoltan Nagy.

Stručnim savjetnima podršku modelima davala je, uz organizatore, Marijana Dabo iz pulske modne agencije ‘Tijara’, dok su objektivi fotografa polaznika uspješno usmjeravani od strane fotografa Nenada Šimunića i Kristiana Macinića.

Posebna zahvala lovrečkom KAF-u, Martini Krepčić, Darku Hrastovčak i Žarku Prce koji su bili zaduženi za logistiku.

S obzirom na veliki interes, a ograničen broj polaznika pojedinačne radionice, organizator najavljuje i treći po redu Fall into Fashion workshop.