Odabrani modeli 5. foto dana mladih

25 modela provesti će nezaboravna 3 dana ispred objektiva mladih i perspektivnih fotografa iz cijele regije na 5. Foto danima mladih koji se ove godine održavaju od 7. do 12. svibnja u Karlovcu.

Castingom za modele, u subotu, 25.4., udruga ‘Izvan fokusa’ odabrala je 25 modela 5. Foto dana mladih. Entuzijastični kandidati i kandidatkinje, lijepo vrijeme i prekrasni eksterijer grada na četiri rijeke, napravili su odličnu atmosferu za profesionalni foto shooting.

Modeli FDM

„Upoznali smo ih s obvezama i mogućnostima koje im nudimo ukoliko postanu modeli 5. Foto dana mladih. Na probnom fotografiranju modeli su pokazali zavidnu razinu profesionalnosti i umijeće poziranja pred objektivom našeg fotografa Tina Vučkovića, koji je ujedno i službeni fotograf 5. Foto dana mladih.“ Adrijana Dimić, producentica Foto dana mladih

Nakon prvog, probnog fotografiranja Tinovim izvježbanim okom, koji je kandidatima i kandidatkinjama otkrio i trikove uspješnog poziranja, odabrana su  nova lica koja će krasiti fotografije naših sudionika.

Da godine ne predstavljaju nikakvu prepreku u profesionalnom pristupu castingu, pokazala je i 14-godišnja Tea Tavić, koja je ujedno postala i najmlađi model ovogodišnjih Foto dana mladih.