Objavljeni finalisti Foto izazova u Osijeku

Veliko fotografsko natjecanje pod imenom „Foto izazov“ koje se ove godine održava u čak sedam najvećih hrvatskih gradova, objavilo je finaliste iz drugog po redu – Osijeka.

Osječki je „Foto izazov“ startao 21. travnja, a šest dana kasnije objavljeni su finalisti istog. Rezultate možete pogledati na službenim stranicama natječaja kao i galeriju s odabranim fotografijama iz Osijeka i Splita.

Inače, natječaj se održava od ožujka pa sve do lipnja, a stručni žiri sastavljen od vrsnih fotografa u svakom od gradova izabire tri finalista u pojedinoj kategoriji. Kategorije u kojima sudjeluju svi natjecatelji su: retro, slobodna, close – up, reklamna, turistička, street style, paparazzi i panoramska fotografija. Pobjednici u pojedinoj kategoriji također će imati prilike biti predstavljeni na svima dobro znanom fotografskom događaju „Rovinj Photodays.“

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje, još uvijek nije prekasno, ostalo je još šest gradova koje možete obići – Pula, Rijeka, Zadar, Varaždin, Rovinj i Zagreb.